Energetische huiszuivering

Veel mensen worden steeds gevoeliger voor sferen in hun omgeving. Als je hinder ondervindt van ongeziene invloeden in jouw huis dan zou je eens kunnen denken aan een Energetische huiszuivering of “Clearing” zoals het ook genoemd wordt.

Op het moment dat je vermoeid raakt zodra jij een huis binnengaat en jij jezelf weer energieker voelt zodra je het huis uitstapt, is het zeer goed mogelijk dat er entiteiten in je huis verblijven. Ik zal enkele signalen noemen die erop kunnen wijzen dat je ongewenste gasten in huis hebt:

een koele wind voelen zonder dat het tocht, een naar gevoel in je maagstreek, een duf gevoel in je voorhoofd, de kamer niet in willen lopen, onverklaarbare angstgevoelens, stemmingswisselingen, slecht in slaap kunnen komen, lichte slaap, vermoeid wakker worden, negatieve gedachten, nachtmerries, geesten die je nare opdrachten geven, etc…

Meestal weet je intuitief dat er iets is wat de sfeer in huis nadelig beinvloedt.

Hoe gaat een Energetische huiszuivering in zijn werk ?

Samen met mijn collega Corine maken we een ronde door jouw woning. We lopen door alle vertrekken van het huis om contact te maken met entiteiten en oude energie. We voelen een verschil tussen energie die afkomstig is van 2e handsspullen of dat het werkelijk overleden spirits zijn die om een bepaalde reden graag in jouw huis verblijven. We maken daarbij gebruik van sterk geurende wierrook. Deze geur zal na de zuivering nog even te ruiken zijn. We stellen het op prijs als er tijdens ons verblijf in de woning niemand aanwezig is. Dit doen we om ongestoord te kunnen handelen en 100 procent gefocust te blijven op de ongeziene geesteswereld. Na de huiszuivering nemen we telefonisch contact met je op om te bespreken wat we ervaren en gezien hebben tijdens de energetische huiszuivering.

Je zult achteraf met verbazing kunnen ervaren dat het huis weer helemaal aan jouw en je familie toebehoort. Er kan weer gespeeld worden en plezier gemaakt worden.

Duur van de huisreiniging: ligt gemiddeld tussen 75 en 120 minuten.

Kosten: per uur 100,- euro. plus reiskosten.

Wil je een afspraak met Corine & Berdine maken, doe dit dan via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.