Opruim-coaching

Loop je al geruime tijd met het idee om je huis op te ruimen ?
Maar lukt het niet om over de drempel te komen ?
Heb je net even een zetje nodig ?

Ik begrijp dat helemaal, want juist de energie die je nodig hebt om op te ruimen wordt geblokkeerd door de spullen die steeds maar om je aandacht vragen. Op een subtiele manier slurpt rommel energie bij je weg. Lijkt me een goed idee van je om daar hulp bij te vragen. Een mooie manier om een overschot aan opgestapelde spullen te benaderen is het te zien als ” uitgestelde keuzes“. Je legt even iets opzij en vervolgens ligt het een week rond te slingeren. Had je direct de keuze gemaakt het op te ruimen, was het dus opgeborgen en had het niet om je aandacht gevraagd. Hmm..ja, ja … makkelijker gezegd dan gedaan.

Onderaan deze bladzijde geef ik je een aantal tips om makkelijk te starten met opruimen. Eerst zal ik je kort vertellen hoe je gebruik van mijn diensten kunt maken.

Mijn manier van werken bestaat uit 4 mogelijkheden die met elkaar gecombineerd kunnen worden naar jouw behoefte.
1) online coaching:
via videobellen hebben we contact over je opruimdoel. Ik begeleid je praktisch en energetisch om vooruit te komen met je klus.
prijs: 15,- euro per half uur.

2) energetische afstemming:
Tijdens mijn ochtendmeditatie stem ik me af op jouw energie en kijk, luister en voel dan wat je nodig hebt. Gedurende het opruimen kun je merken dat je afscheid moet nemen van herinneringen, of dat je oude ervaringen herbeleeft. Om hier soepel doorheen te gaan maken we contact met de ongeziene wereld die jouw moeiteloos en met alle liefde door dit proces willen helpen. Want waar jij ruimte maakt, komt veel nieuwe positieve energie vrij.
Via een meditatie vraag ik om begeleiding vanuit de Goddelijke wereld. Als je gevoelig bent zul je merken dat je energie ontvangt om de klus te gaan klaren. Oude energie kan ik op afstand voor je verwijderen. Zo wordt opruimen zelfs een verlichting van de last op je schouders.
prijs: 15,- euro per afstemming, die je per what’s app schriftelijk ontvangt.

3) videobellen:
Praktische begeleiding bij de start van je opruimklus. Ik zal je stimuleren om door te gaan tijdens moeilijke momenten van weerstand. En ik zal allerlei ideën aandragen om het luchtig en speels te houden.
prijs: 47,50 per uur.

4) fysiek meehelpen:
In principe doe jij zelf het opruimwerk. Maar soms is je motivatie zoek of lukt het eenvoudigweg niet om te sorteren of structureren van je spullen. Mijn ervaring is dat het ook helpt om even je hart te luchten over wat er zoal tijdens het opruimen emotioneel bij je gebeurt. Een klankbord is dan een aangename ondersteuning.
prijs: 47,50 per uur plus reiskosten.

5 TIPS om te beginnen aan je opruim-klus

  1. kies 1 plek om mee te beginnen en focus je daarop tot het af is.
  2. begin met het verplaatsen van 1 ding dat jouw het meeste stoort.
  3. kijk wat er gebeurt als je 1 ding hebt verplaatst.. begint het opruimvuurtje al te branden ?
  4. gooi iedere dag zoveel weg als het getal van de dag dus 15 maart: 15 dingen, 1 augustus gooi je 1 ding weg. Zo gooi je per maand dus 513 dingen weg ! wauw ! Amazing !
  5. maak het tot een gewoonte om als je iets hebt gebruikt het daarna direct op te ruimen. Simpel en doeltreffend voor de rest van je leven.