Over mij

Kleuren & Glans & Transparantie

Welkom, mijn naam is Berdine Nijsse van de Koppel.

Afgestudeerd als creatief therapeut heb ik in vele banen in de gezondheidszorg gewerkt. Ik heb gewerkt met psychiatrisch patienten op een PAAZ. Tevens heb ik speltherapie en taalstimulering aan allochtone peuters en creatieve therapie aan Zeer Moeilijk Lerende Kinderen gegeven. Naast mijn betaalde werk, ben ik in de vrije uurtjes altijd blijven schilderen. In 2013 heb ik besloten om fulltime als Beeldend Kunstenaar te gaan werken. Een droom die na 43 jaar leven uitkwam met een prachtig atelier aan huis. Ik vind het geweldig om iedereen van jong tot oud te leren schilderen en tekenen.

In maart 2020 net voor de eerste lockdown heb ik besloten om de opleiding Mediumschap & Trance Healing aan de Spirituele & Intuitieve Academie te Toldijk te volgen. Deze impuls ontstond omdat ik menige keren heb ervaren dat mijn schilderijen healings-energie bevatten. Het mooiste voorbeeld hiervan is dat een van mijn schilderijen op een kantoor hing bij een onrustige vrouw. Vanaf het moment dat het doek in haar ruimte hing, ervaarde ze rust tijdens haar werkzaamheden. Op het moment dat het schilderij weer weggehaald werd, vertoonde de vrouw weer dezelfde onrust als voor de plaatsing van het schilderij. Is dat niet wonderbaarlijk ?

De kracht van zuivere intentie is een ondergeschoven kind dat in deze wereld naar mijn idee meer aandacht mag krijgen. Ik ben door het volgen van de Spirituele & Intuitieve Academie geschoold in healingstechnieken die mensen kan bevrijden van fysieke, emotionele en mentale blokkades. De onzichtbare kracht die verborgen is in het materiele , zowel in beeldende kunst als in ons lichaam, heeft een helende kracht die ik graag bij jou in herinnering wil brengen.

Graag nodig ik je uit in ons atelier om verbeeldingskracht of de kracht van heling te ontdekken.

tot ziens !