Over mij

Kleuren & Glans & Transparantie

Welkom op mijn website. ( deze tekst wordt vandaag bewerkt 2 nov.2021)

Als zeventienjarige ontdekte ik dat schilderen een toegangspoort was tot het verkrijgen van informatie die buiten het menselijke denkvermogen valt. Namelijk exact op het moment dat mijn opa stervende was, maakte ik op 100 kilometer afstand van zijn huis, een tekening van dit proces zonder te “weten” dat hij naar gene zijde vertrok. Veel later begreep ik , als dochter van een klokkenmaker, dat juist het opgaan in de tijd, de poort opende naar dit multidimensionaal waarnemen.

In mijn leven kreeg ik veel ervaringen die me bewust maakten van deze Trance-kracht. Zowel de vervelende kant, dissociatie en vervreemding als wel de prachtige kant hiervan, extase en Zijn in het moment, waren nodig om de balans te leren kennen.

Na mijn start in het zonnige Brabant ben ik verhuisd naar het Oosten om Creatieve Therapie te studeren in Nijmegen. Ik deed ervaringen op in de Psychiatrie op een PAAZ. Omdat ik nog geen ervaringen had met de werking van chakra’s, begreep ik niet waarom ik me moeilijk kon concentreren. Hoewel de patienten zich direct vertrouwd voelden met mijn empathische voorkomen, was mijn gevoelige zenuwstelsel niet bestand tegen de ongezonde ambiance van sigarettenrook, medicijnen, airconditioning en het toedekken van emoties. Ik wist toen nog niet wat ik nu weet, dat ik via mijn lichaam zware energie omzet naar Licht-energie. Op het moment dat je als lichtwerker in aanraking komt met geblokkeerde energie, zal degene met een lagere frequentie zich kunnen optrekken om tot herstel te komen. Dit is een gegeven waar je als Lichtwerker een balans in zult moeten vinden. En deze balans vindt je door de uitersten te ervaren van zware geblokkeerde energie naar een Hoge frequentie, oftewel Licht-energie. Werken met verstandelijk beperkten en kinderen zijn daar een mooi voorbeeld van.

In maart 2020 net voor de eerste lockdown heb ik besloten om de opleiding Mediumschap & Trance Healing aan de Spirituele & Intuitieve Academie te Toldijk te volgen. Ik ben geschoold in healings-technieken die jou kunnen bevrijden van fysieke, emotionele en mentale blokkades. Mijn praktijk heet niet voor niets “YOU HEAL, omdat jij de gelegenheid krijgt om in mijn praktijk in een energieveld te stappen van lichte energie die jou eraan herinnert hoe je kunt herstellen. Het is daarna aan jou om te helen.

Graag nodig ik je uit in mijn praktijk om de kracht van heling te ontdekken.

vriendelijk groet, Berdine