Over mij

Kleuren & Glans & Transparantie

Als je het leuk vindt, kun je hieronder mijn biografie lezen om kennis met me te maken.

Na mijn start in het zonnige Brabant ben ik verhuisd naar het Oosten om Creatieve Therapie te studeren in Nijmegen. Ik deed na mijn studietijd ervaring op met psychiatrisch patienten in de Geestelijke gezondheidzorg op een PAAZ, met verstandelijk beperkten op een ZMLK school, met onderwijzers en peuters op diverse peuterscholen, met Ouderen en gezinnen in de Thuiszorg, met kinderen in de Kinderopvang, met ambtenaren als kunstbeheerder in een Regionaal Archief en met ijverige middenstanders in diverse bloemenzaken en kunstenaars tijdens vele exposities. Een scala aan ervaringen om de menselijke geest, kleuren, emoties, creativiteit, empathie en de ziel te leren onderzoeken.

Ik vind de combinatie van lesgeven in aquarel en het zelfstandig beeldend kunstenaar zijn ideaal om een vreugdevol leven te leiden samen met mijn man, familie en vrienden. Op dit moment werk ik aan online cursussen om meerdere leerlingen tegelijk te kunnen dienen. Dit is voortgekomen uit het geven van 1 op 1 online aquarellessen die vaak veel voorbereiding vroegen. Door deze lessen heb ik veel lesmateriaal kunnen verzamelen.

Mijn praktijk heet “YOU HEAL ” omdat ik de helende kracht van creativiteit onderzoek via praktische educatieve begeleiding. Naar mijn idee zorgt creativiteit, of het 100% aanwezig zijn ervoor dat we onze rechter en linker hersenhelften harmonisch laten samengaan. We ervaren de vreugde van mens-zijn en laden ons op in deze toestand van FLOW. We leren om voorbij deze menselijke staat van Zijn te gaan en kunnen we ons verrijken en laven aan immense innerlijke krachten.

Ik geef je graag een duwtje en daarna is het aan jou om te helen via de bron van creativiteit.

hartelijke groet, Berdine