REACTIES

Energetische huiszuivering

“In april 20021 verhuisde ik naar een sociale huurwoning die al jaren werd bewoond door verscheidene mensen en gezinnen met verschillende achtergronden. Het was een echte doorstroomwoning geworden die, als ik mijn buren mag geloven, veel mensen in nood of benarde situaties onderdak bood.

Het huis voelde kil en grillig aan, er was voelbaar veel gebeurd en mijn behoefte om het huis in te vullen met nieuwe energie was groot. Ik wilde aandacht besteden aan elke plek in het huis ( muren, plafonds, kozijnen, ramen). Ik voelde echter een blokkade tijdens het inrichten en de verhuisdozen bleven staan, de weerstand om bepaalde hoeken , kasten en ruimtes in het huis aan te pakken zorgden ervoor dat de drempel om te gaan ordenen steeds hoger werd.

Mijn dochter ( toen 3 jaar) kwam na een paar maanden vaker met angst voor “figuren” zoals zij dat noemde, naar me toe; ze zag mensen in haar kamer staan, met name een “boze man” waaraan zij geen weerstand durfde te bieden uit angst dat hij heel boos zou worden. Haar uitspraken werden steeds concreter, zij werd angstiger en onrustiger. Ze beschreef de bewegingen van de man en ook ik ging deze energie steeds duidelijker en groter voelen. Het slapengaan verliep slechter en het voelde niet meer prettig om mijn dochter s’avonds alleen in de kamer achter te laten. Tijdens het naar bed brengen voelde ik dat ik de muur moest vormen tussen haar en deze figuren. Dit was een uitermate zwaar en uitputtend gevoel.

Ik belde Corine met de vraag hoe ik kon omgaan met deze situatie en zij heeft samen met Berdine een zuivering voorbereid en uitgevoerd. Op deze dag was ik zelf niet thuis. Er zijn verschillende entiteiten aangetroffen ( volwassenen en kinderen) en met name de man waar mijn dochter over sprak was zeer dominant aanwezig tijdens de zuivering. Berdine en Corine hebben met veel tijd, toewijding en aandacht, op respectvolle en integere wijze het huis gezuiverd en alle zware energie kunnen verwijderen.

Toen ik thuiskwam voelde het huis rustig, leeg en licht, ik kon de hoeken waarin de verhuisdozen stonden opgestapeld ineens met een stuk meer overzicht bekijken en het voelde alsof er meer ruimte was om het huis te vullen met onze eigen energie.

Mijn dochter aan wie ik niets had verteld over de zuivering, stelde voor het slapengaan de vraag: “waar blijven nou die figuren, ik zie ze niet !!” Ik heb verteld dat twee vrouwen zo lief waren om in gesprek te gaan met de figuren en dat ze nu zijn vertrokken naar een betere plek. Op haar nachtkastje hadden ze een “magisch trio” van stenen achtergelaten, waaraan we voor het slapengaan nog altijd aandacht aan besteden. Het slapengaan verloopt nu rustig, het huis voelt van ons en de hoeken en kasten waarbij ik voorheen veel weerstand voelde zijn nu opgeruimd en leeg.

Iris en haar dochter