Ontspan & laad op

Zonder woorden opladen in een veilig energieveld.

Ben je moe en lusteloos ? Weet je niet meer hoe je kunt ontspannen ? Heb je altijd wel ergens pijn in je lichaam ? In een ontspan & laad op sessie van 20 minuten kun je hiervan al goed herstellen.

Heb je het idee dat het weekend altijd te weinig uren telt ? Ben je op maandagochtend nog niet bijgetankt van de vorige werkweek ?

Hoe heerlijk is het dan om alle spanning los te laten in een ontspan & laad op sessie ? Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt en warme sokken meeneemt. Meer hoef je niet te doen.

Hoe is de ontspan & laad op sessie opgebouwd ?

Voordat we beginnen met de ontspan & laad op sessie kun je kort aangeven welke klachten je ervaart. Zodra we beginnen sluit je je ogen en zal op de achtergrond zachte muziek klinken. Het energieveld in de ruimte zal er voor zorgen dat de spanningen die je mag loslaten, vrijkomen. Ik begeleid deze energiestromen rondom jou lichaam. Daarbij raak ik je niet aan. Spanningen worden afgevoerd en ik laad je energetische lichaam weer op met vernieuwde energie. Als het nodig is om je voeten, enkels, schouders of hoofd aan te raken geef ik dit van te voren aan, zodat je in deze diepe ontspanning niet schrikt of afgeleid wordt. Vaak vallen mensen tijdens deze behandeling in slaap. Geen probleem, ik maak je na 20 minuten rustig weer wakker. Langzaam kom je weer tot jezelf om de dagelijkse realiteit weer in te stappen. De werking van de ontspan & laad op sessie kan nog enkele dagen doorwerken.

Ben je eigenlijk bij voorbaat al bang dat je de hoeveelheid stress die loskomt niet aan kunt ?

Geef het van te voren even aan. Het kan zo zijn dat je jarenlang stress hebt verzameld. Het zal niet in een keer opgeruimd kunnen worden. Als de pijn verbonden is met dieper gelegen wonden kun je beter kiezen voor een trance healing sessie. We kunnen dan samen de mentale en emotionele overtuigingen opsporen die jou blokkeren om vrijer te leven. In een ontspan & laad op sessie praten we nauwelijks en doet vooral de energie zijn werk. Je zult nooit meer krijgen dan je aankunt. Vertrouw daar in ieder geval op, mocht je het spannend vinden. Ik zal een veilige setting voor je scheppen zodat je diep kunt ontspannen.

Duur: 15 – 30 minuten